Tájékoztató

Tisztelt Vásárlóink / Pácienseink!

A mostani időszak mindenki számára nehéz, kétséggel teli, szeretnénk azonban mindenkit megnyugtatni üzletünk nyitvatartásával kapcsolatban:
Amennyiben sem az egészségügyi helyzet sem jogi szabályozás nem akadályozza, úgy a megszokott rend szerint tartunk nyitva.
Abban az esetben ha ezt bármi okból kifolyólag nem tudjuk tartani vagy nem tarthatjuk, mindenféleképpen közöljük Önökkel!

Addig is mindenekelőtt szem előtt szeretnénk tartani a biztonságot mind dolgozóink mind vásárlóink szempontjából, így az alábbi kérésekkel fordulunk Önökhöz:

  • Az üzletet ezen időszakban csak igen fontos ügyben keressék fel személyesen. Minden más érdeklődést, kérdést, kérést telefonon vagy írásban tegyék meg
  • Vizsgálat esetében kifejezetten szorítkozzanak arra hogy csak a vizsgálandó személy legyen jelen, idős vagy kiskorú esetében is legfeljebb egy plusz fő legyen kísérőként.
  • Az üzletbe / rendelésre csak egészségesen látogasson el, bárminemű megbetegedés esetén kérjük, hogy halassza el az ügyintézést, esetleges új időponttal kapcsolatban állunk rendelkezésre telefonon (34/384-074) vagy elektronikusan.
  • Amennyiben nem tud / nem kíván a jelen helyzetben részt venni a vizsgálaton, kérjük azt jelezze felénk telefonon vagy elektronikusan hogy a lefoglalt időpontot hasznosan felszabadíthassuk.

Köszönjük hogy betartják kéréseinket, reméljük hogy mihamarabb teljeskörűen tudunk rendelkezésükre állni!

Jó egészséget kívánunk!

A Junior optika csapata