Fontos tájékoztatás az Acuvue kontaktlencsékkel kapcsolatban

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk továbbítani felétek az Acuvue kontaktlencsék magyarországi forgalmazójának tájékoztatását.
Kérjük, megrendeléskor vegyétek figyelembe, bár mi is igyekszünk mindenkinek jelezni a kellemetlenségek elkerülése végett:


Kedves Partnerünk!

Mivel az optikai ipar továbbra is megbirkózik a COVID-19 világjárvány és a magas globális kereslet okozta kihívásokkal, néhány külső tényező befolyásolja globális ellátási láncainkat. Különösen a COVID-19-járványhoz kapcsolódó hiányzásokkal és a szakképzett munkaerő folyamatos hiányával, valamint bizonyos nyersanyagok beszerzése során egyre nagyobb kihívásokkal nézünk szembe.

E kihívások miatt a Johnson & Johnson Vision szolgáltatási színvonalának csökkenése tapasztalható, ami késleltetheti azt, hogy ügyfelei milyen gyorsan kapják meg rendeléseiket.

Bár a rendelések többségét időben kiszállítjuk, az utólagos, készlethiányos rendelések esetében akár hat hónap várakozási időre kell számítani.

Úgy gondoljuk, hogy ezek a kihívások a közeljövőben is folytatódnak, és várhatóan hatással lesznek szolgáltatásaink színvonalára az év végéig. Ezzel párhuzamosan több akciótervet is aktívan folytatunk, amelyek célja a szolgáltatási színvonal javítása 2023-ig.

Elsődleges prioritásunk ezen kihívások kezelése és annak biztosítása, hogy ügyfeleinknek és pácienseinknek szükséges termékeket időben szállítsuk. Részünkről mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendeléseket a lehető leggyorsabban feldolgozzuk.

Megértését és együttműködését köszönjük.”